Ακουστε μας!

Σε περίπτωση που δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Γαμπρός για έκτη φορά στα... 110

Την επιθυμία του να παντρευτεί για έκτη φορά εξέφρασε ένας Μαλαίσιος ηλικίας 110 ετών και ήδη βρήκε ανταπόκριση από δύο γυναίκες ηλικίας 82 και 70 ετών.


Ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα, που είναι σχεδόν τυφλός και...

...έχει προβλήματα ακοής, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Utusan Malaysia ότι θέλει να παντρευτεί "για να γιατρέψει τη μοναξιά του".

Ο Ίσα έχει παντρευτεί πέντε φορές. Οι τέσσερις από τις συζύγους του πέθαναν ενώ από την πέμπτη πήρε διαζύγιο. Έχει πέντε παιδιά, 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα.

Η ιστορία του συγκίνησε τη Σάνα Άχμαντ, 82 ετών, μητέρα εννέα παιδιών, η οποία ζει μόνη τα τελευταία 30 χρόνια, μετά το θάνατο του συζύγου της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 82χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον Ίσα επειδή της θυμίζει τον άντρα της. Θα έχει όμως ανταγωνισμό αφού άλλη μια χήρα, η 70χρονη Ζαϊνάμπ Σάλεχ, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί στην Κέντα, την πατρίδα του υπεραιωνόβιου γαμπρού.

Ο Ίσα δήλωσε ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στη νύφη. «Δεν έχει σημασία ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρέψει ρύζι και κάρυ», κατέληξε ο υποψήφιος γαμπρός, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θα πει περιζητητος γαμπρος.Οσο για τη σημασια που εχει ο χρονος....δεν εχω λογια!