Ακουστε μας!

Σε περίπτωση που δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ένα μωρό θα σώσει τον Σαρκοζί!

Προεκλογικά τεχνάσματα

Από τη μία ο Ινδός γκουρού, από την άλλη οι εκλογές που έρχονται με απειλητικές διαθέσεις και στο βάθος ο Νικολά Σαρκοζί που βγάζει άσους από το μανίκι του.


Σύμφωνα με τους «Sunday Times» οι φήμες δίνουν και παίρνουν στη Γαλλία και για άλλη μια φορά γράφουν ότι...

...η Κάρλα Μπρούνι περιμένει μωρό. Ένα μωρό που από ότι φαίνεται θέλει διακαώς ο Γάλλος πρόεδρος για να σώσει την παρτίδα.

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά οργιάζουν και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν λόγο για φουσκωμένη κοιλίτσα της πρώτης κύριας.

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά από μια επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στην μακρινή Ινδία. Ο Νικολά και η Κάρλα συνάντησαν εκεί έναν γκουρού ονόματι Fatehpur Sikri.

Η πρώτη κυρία εξέφρασε στον γκουρού την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί από τον σύζυγό της. Τότε εκείνος της απάντησε: «Με τη χάρη του θεού η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα» και συνέχισε: «Ανέπνευσε μέσα σε μια ιερή κλωστή». Το πρώην μοντέλο υπάκουσε τον γκουρού και μάλλον τώρα περιμένει το θαύμα!

Ο Γάλλος πρόεδρος έχει ήδη τρεις γιους από τους δύο προηγούμενους γάμους του και η Κάρλα έναν 9χρονο αγοράκι. Πάντως η 43χρονη Μπρούνι στο παρελθόν έχει εκφράσει την ανάγκη να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί έστω και με υιοθεσία.

Λέτε να τα καταφέρει και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο τον σύζυγό της να κερδίσει τις εκλογές; Ο χρόνος θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: