Ακουστε μας!

Σε περίπτωση που δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Επέστρεψε από τις διακοπές και η....Υβόννη

Η αγελάδα φυγάς, που γυρνούσε στα δάση παρέα με ελάφια, και για χάρη της αναστατώθηκε ολόκληρη χώρα, πιάστηκε σήμερα στη Γερμανία, έπειτα από περισσότερους από τρεις μήνες που διέφευγε, και μεταφέρθηκε σ' ένα καταφύγιο ζώων.


Οι περιπέτειες της επιτήδειας Υβόννης στη Γερμανία είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον των...

...μέσων ενημέρωσης όλο το καλοκαίρι.

Ο Χένινγκ Βίσνερ, ένας συνταξιούχος πρώην εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο, χρησιμοποίησε ένα φυσοκάλαμο δύο μέτρων για να χτυπήσει μ' ένα βέλος με ηρεμιστικό την Υβόννη καθώς αυτή βοσκούσε σ' έναν αγρό μαζί με τέσσερα μοσχάρια στη βαυαρική περιφέρεια του Μίλντορφ.

Χρειάστηκαν δύο βέλη με ηρεμιστικό για να την αναισθητοποιήσουν. "Έπειτα απ' όλες αυτές τις εβδομάδες στα δάση κι όλες τις άλλες προσπάθειες που είχαν γίνει για να συλληφθεί, είχε υψηλά επίπεδα αδρεναλινης", δήλωσε ο Βίσνερ, προσθέτοντας ότι η Υβόννη ήταν ανθεκτική και δυνατή σαν ισπανικός ταύρος ταυρομαχιών.

Η αγελάδα εμφανίσθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο λειβάδι αναζητώντας την παρέα των μοσχαριών. Το καταφύγιο ζώων Γκουτ Αιντερμπιχλ, το οποίο διασώζει αγελάδες από το σφαγείο, αγόρασε τα δικαιώματα ιδιοκτησίας της Υβόννης αφού αυτή δραπέτευσε από έναν αγρότη το Μάιο και άρχισε να ζει σε άγρια κατάσταση. Η αγελάδα απομακρύνθηκε με φορτηγό και θα περάσει τις υπόλοιπες μέρες της ζωής της βόσκοντας στο γρασίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: