Ακουστε μας!

Σε περίπτωση που δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παγωτατζής κατηγορείται ότι πουλούσε ναρκωτικά

Για οργανωμένο εμπόριο έκανε λόγο ο ειδικός Εισαγγελέας Ναρκωτικών της Νέας Υόρκης

Συνελήφθηκε ένας Νεοϋορκέζος επειδή φέρεται να πουλούσε ναρκωτικά από το παγωτατζίδικό του, βγάζοντας περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς.


Συγκεκριμένα, ο Λουίς Σκάλα πουλούσε παγωτά στα παιδιά από το φορτηγό του, και εκάνε προκαθορισμένες στάσεις σε σημεία όπου οι πελάτες ήξεραν ότι...

...μπορούσαν να αγοράσουν χάπια σύμφωνα με το γραφείο της Νέας Υόρκης του ειδικού εισαγγελέα Ναρκωτικών.

Ο Σκάλα, 40 ετών, κατηγορείται ότι πούλησε πάνω από 40.000 χάπια οξυκωδόνης από το παγωτατζίδικό του, στο δήμου του Staten Island.

Ένας άλλος ύποπτος, ο Νάνσυ Ουίλκινς, κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε την θέση του ως βοηθός σε ένα ορθοπεδικό γραφείο στο Μανχάταν, για να κλέβει κενά τετράδια συνταγών και φέρεται να τα πουλούσε για 100 δολάρια τη σελίδα, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας.

Αυτό το εμπόριο φέρεται να έβγαλε κέρδη που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος, χρεώνοντας μέχρι 20 δολάρια για ένα μόνο χάπι.

«Αυτή η οργάνωση ναρκωτικών ήταν τόσο επιθετική σαν καμία άλλη, στη δομή του και τις πρακτικές διανομής» είπε ο ειδικός Εισαγγελέας Ναρκωτικών Μπρίτζετ Μπρέναν.

«Τα περισσότερα από τα άτομα που προσλήφθηκαν για να καλύπτουν τις ψεύτικες συνταγές ήταν μεταξύ των πιο ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Νέοι, οικονομικά απελπισμένοι και εθισμένοι στην οξυκωδόνη» πρόσθεσε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: