Ακουστε μας!

Σε περίπτωση που δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Θα την κληρονομήσει ο δολοφόνος της...

Πολλές φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχει Θεία Δίκη: Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας άνδρας στις ΗΠΑ, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της πεθεράς του, και θα κληρονομήσει παρ' όλ' αυτά ένα μέρος της περιουσίας της, όταν φυσικά βγει από τη φυλακή!


Ο λόγος για τον Μπράντον Παλαντίνο, 24 ετών, τοξικομανή, ο οποίος...

καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών αφού ομολόγησε ότι το 2008 σκότωσε την 59χρονη Νταϊάν Έντουαρντς, την πεθερά του, όταν εκείνη τον έπιασε να κλέβει τα κοσμήματά της από το σπίτι της, στο Λονγκ Άιλαντ.

Με τη διαθήκη της η Έντουαρντς άφηνε όλη την περιουσία της (περίπου 430.000 δολάρια) στη μοναχοκόρη της, την 23χρονη σύζυγο του Παλαντίνο, Ντίνα. Μετά τη σύλληψη του Μπράντον, τον Νοέμβριο του 2009, η Ντίνα ξόδεψε ένα μέρος των χρημάτων, σχεδόν 190.000 δολάρια, για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του άνδρα της.

Όμως, τον περασμένο Φεβρουάριο η νεαρή γυναίκα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφήνοντας στο φυλακισμένο σύζυγό της τα υπόλοιπα χρήματα καθώς και το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα. Ο Μπράντον Παλαντίνο θα πάρει την κληρονομιά του όταν αποφυλακιστεί.

Εξοργισμένη, η αδελφή της δολοφονημένης γυναίκας, Ντόνα Λάρσεν, σκοπεύει να αποταθεί στα δικαστήρια για να εμποδίσει τον Παλαντίνο να κληρονομήσει τη νεκρή σύζυγό του. Διατείνεται ότι η νεαρή Ντίνα ήταν συνεργός στην κλοπή και τη δολοφονία της μητέρας της και ότι αργότερα αυτοκτόνησε από τύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: