Ακουστε μας!

Σε περίπτωση που δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Παίξτε στην... τουαλέτα

Μόνο στην Ιαπωνία θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί κάτι τέτοιο...

Μια νέα κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία η γνωστή εταιρεία του χώρου SEGA.


H πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι η κονσόλα είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα... δημόσια ουρητήρια...

της χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου», καθώς οι «παίκτες» χρησιμοποιούν την... πίεση της ροής των ούρων και την τοποθεσία που πέφτουν για να πετύχουν high score(!)

Μια μικρή οθόνη LCD στην κονσόλα, που τοποθετείται στο ύψος των ματιών, δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να παίζει παιχνίδια όπως το Graffiti Eraser (ο παίκτης καλείται να σβήσει γκράφιτι σε έναν τοίχο με τη ροή των ούρων του), ενώ το Mannekin Pis μετράει την ποσότητά τους.

Στα άλλα δύο παιχνίδια που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει, τα The North Wind και το Τhe Sun and Me, η πίεση της ροής των ούρων καθορίζει πόσο θα σηκωθούν οι φουστίτσες μερικών εικονικών κοριτσιών!

Άλλο ένα «πρωτότυπο» παιχνίδι είναι το Battle: Milk from Nose όπου ο παίκτης καλείται να νικήσει την πίεση της ροής των ούρων του «προκατόχου» του

Στους σκληροπυρηνικούς παίκτες μάλιστα δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσουν το high score που πέτυχαν σε μια συσκευή flash (η κονσόλα έχει θύρα USB) για να καυχώνται για την «απόδοσή» τους στους φίλους τους!

Άραγε τι γίνεται αν ο παίκτης θέλει να ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις του στα επίμαχα βιντεοπαιχνίδια; Θα πρέπει να περιμένει, ή να κουβαλά μαζί του ένα καφάσι... σάκε; Αν μη τι άλλο οι Ιάπωνες κερδίζουν το βραβείο κακογουστιάς με «κάτω τα χέρια»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: